Inici / Qui som

Qui som

LÓPEZ VALLÉS ASSESSORS va néixer l’any 1994 com assessoria especialitzada en assessorament laboral, fiscal i comptable. La vocació dels seus socis fundadors els va portar a formar un despatx que donés servei a particulars, a petites i mitjanes empreses i a emprenedors, exercint la seva feina amb passió, rigor i professionalitat.

Albert López, Soci Fundador

Josep Vallés, Soci Fundador

Al llarg d’aquests 30 anys, i després d’un relleu generacional, LÓPEZ VALLÉS ASSESSORS ha anat creixent i ampliant la seva cartera de serveis, complint el repte de passsar de ser una assessoria tradicional a una assessoria que combina l’experiència d’un equip multidisciplinar constantment reciclat en formació, amb l’adaptació i evolució en innovació i mitjans tecnològics per a consolidar-nos com un despatx referent en la gestió fiscal, comptable, mercantil i laboral de PIMES i autònoms basat en la confiança, en l’honestedat, i tot amb la màxima qualitat de servei.

Albert López, Soci Fundador

Josep Vallés, Soci Fundador

Comptem amb la confiança i la lleialtat dels nostres clients, molts d’ells des de que vam iniciar la nostra activitat professional.

Proporcionem un servei professional a petites empreses, familiars, mitjanes i grans, de diferents activitats i característiques, basat en la proximitat i el suport per ajudar-los a solucionar els problemes i acotar els riscos que sorgeixen i així poder aconseguir els seus objectius empresarials. Com a assessors, ajudem no tan sols a guanyar un conflicte, si no a previndre’l i, així, evitar-lo.

La filosofia del nostre negoci és l’atenció personalitzada, buscant la seva màxima satisfacció i reconeixement i adaptant-nos a les necessitats dels clients dels quals la seva finalitat és aconseguir el seu èxit empresarial.

El nostre equip

Comptem amb un conjunt d’excel·lents professionals a disposició dels nostres clients.

Els nostres objectius són els dels nostres clients i, per aconseguir-ho, creiem que la base del nostre treball ha de ser un vincle entre ambdues parts basat en la confiança, la transparència i la responsabilitat.

Treballem de manera coordinada amb altres despatxos d’advocats, auditors, arquitectes tècnics, gestors administratius i d’altres professionals de qualsevol camp d’activitat per oferir un servei més ampli per a les necessitats dels nostres clients.

Direcció i gerència

Josep Vallés

Anna López

Sílvia Vallés

Albert López

La segona generació es situa al capdavant de la Direcció i Gerència de LOPEZ VALLES ASSESSORS, juntament amb el seu Fundador, tot aportant una combinació d’experiència i frescor. Continuem compromesos a oferir serveis excepcionals mentre abracem el creixement en coneixements, la innovació i l’evolució en un món empresarial en canvi constant.

La nostra nova generació aporta una energia renovada i un enfocament actualitzat per seguir acompanyant els nostres clients en la gestió fiscal, comptable, mercantil i laboral de pimes i autònoms i continuar creixent junts en el suport a l’èxit empresarial.